Aromaterapi Festival sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Aromaterapi Festival sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2023 15:19

Aromaterapi Festival sona erdi

Haberin Devamı

Burhaniye (Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR'in Burhaniye ilçesinde, 4'üncüsü bu yıl düzenlenen ve 4 gün süren Aromaterapi Festivali, sona erdi. Festivalin son günün de Mithat Körler sahne aldı.

Burhaniye'de 'Tarladan Hasada, Lezzet, Şifa, Sanat' temasıyla 6-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 4'ücü Aromaterapi Festivali'nde renkli

görüntüler oluştu. Festival, binlerce kişiyi Ören Sahili'nde bir araya getirdi. Festival boyunca hasat şenliklerinden atölye çalışmalarına, konserlerden söyleşilere kadar birbirinden farklı 111 etkinlik gerçekleştirildi. Bu yıl kapsamın genişletilen festival kapsamında Kutsi, Muazzez Ersoy, Nil Karaibrahimgil, Manga, Aslı Hünel konseri gerçekleştirildi. Festivalin son günü ise Mithat Körler sahne aldı. Körler, şarkılarının bazılarını alanı dolduranlarla birlikte söyledi.

'GAYEMİZ TURİZMİ 12 AYA YAYABİLMEK'

Festivale katılarak coşkuya ortak olan herkese teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Türkiye'nin ilk ve tek Aromaterapi Festivali'nin çıtasını her geçen yıl yükseltiyoruz. Gayemiz, Balıkesir'in potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek turizmi 12 aya yaymak. Bunun için bütüncül bir strateji oluşturduk. Şehrimizdeki yaşam kalitesinin yükseltilmesi, ekonomik kalkınma ve markalaşmaya yönelik çalışmaları aynı anda yürütüyoruz" dedi.(DHA)

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!