Balya’da öğrenciler doğa yürüyüşü yaptı

Güncelleme Tarihi:

Balya’da öğrenciler doğa yürüyüşü yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 14:47

Balya’da öğrenciler doğa yürüyüşü yaptı

Haberin Devamı

BALIKESİR’de, Balya İmam Hatip Ortaokulu tarafından doğa yürüyüşü, piknik etkinliği ve uçurtma şenliği düzenlendi.

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) kapsamında Balya İmam Hatip Ortaokulu tarafından, Medrese Mahallesi ormanlarında sağlık yürüyüşü ve öğrencilere doğal ortamı tanıtım etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Balya Kaymakamı Fatih Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çelik, Şube Müdürü Harun Bilal, Okul Müdürü Ahmet Kürcen, öğretmenler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşti. Yürüyüşe katılanlar, Kaymakam Topuz’un öncülüğünde orman içlerinde yaklaşık 5 kilometre yürüyüş yaptıktan sonra piknik ile keyifli vakit geçirdiler. Yürüyüş ve piknik esnasında öğrenciler ve öğretmenler ile sohbet eden kaymakam Topuz, eğitim öğretimle ilgili konularda bilgi edindiğini söyledi. Öğrencilerde hazırladıkları uçurtmaları uçurarak unutulmaz bir gün yaşadı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte ip atlayıp, top oynadılar, salıncak kurup sallandılar.

Kaymakam Fatih Topuz, “Bu güzel ve eğlenceli gezi için Okul Müdürü Ahmet Kürcen'e, okul öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür ediyorum. İmam Hatip Ortaokulu göz doldurmaya devam ediyor" dedi.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Kürcen de, “Bu gibi etkinliklerin öğrencilerimizin başarı ve derslere olan ilgisini artırdığını gözlemliyoruz. İmam Hatip Ortaokulu olarak imam hatip davasını yaşamaya, yaşatmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin, vatanımıza hayırlı evlatlar olmaları için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu. 

Sefer TALAY/BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!