Balıkesirspor'da Erceg de sırada

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda Erceg de sırada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 14:31

Balıkesirspor'da Erceg de sırada

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'un ön libero Sankoh ve kaleci Ertuğrul Furkan'dan sonra geçen sezon devre arasında transfer ettiği orta saha oyuncusu Ante Erceg'le de yollarıın ayıracağı iddia edildi.
Yönetimin teknik direktör Reha Erginer'in kadroda düşünmediği Hırvat futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesi için görüşmeler yaptığı belirtildi. Bu arada Hırvat basını, Hajduk Split'in Erceg ile ilgilendiği yolunda haberlere yer verdi. Kırmızı beyazlı ekipte 16 maçta forma giyip 2 gol atan Erceg'in 31 Mayıs 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.
Öte yandan sezonun bitimine 4 maç kala Kerim Avcı ve Yiğit Gökoğlan'la birlikte kadro dışı kalan Hırvat santrfor Tadic'in durumu da belirsizliğini koruyor. Yönetimin bu futbolcularla ilgili kararını da önümüzdeki günlerde netleştirmesi bekleniyor. Kırmızı-beyazlı kulüple prensip anlaşmasına vardığı ve Balıkesir'e gelerek sözleşme imzalayacağı açıklanan Erzurumsporlu Doğa İşeri'nin transferi henüz sonuçlanmadı. Doğa ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Genel Sekreter Umut Kırtıl, aradaki pürüzlerin çözülmesinden sonra imza atılabileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!