Balıkesirde şampiyonlardan başkan Uğur'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirde şampiyonlardan başkan Uğura ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 12:41

Balıkesirde şampiyonlardan başkan Uğur'a ziyaret

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- KANADA'nın Toronto kentinde geçen haziran ayında düzenlenen 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan milli takımımızın Balıkesirli oyuncuları Enes Bulut ve Halil Bağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.  
Ziyarete Balıkesir Büyükşehir'den Beşiktaş'a transfer olan ve Avrupa şampiyonluğunu kazanan A Milli Takım'da yer alan Uğur Toprak ile Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Alper Şentürk de katıldı.
Büyükşehir Belediyespor'da oynayan ya da yetişen sporcuların milli takımlarda yer almalarının büyük başarı olduğunu söyleyen Şentürk, " Uğur Toprak  Balıkesir'den Beşiktaş'a gitti.
Avrupa Şampiyonu olan A Milli Takım'da forma giydi. Enes ile Halil, önce İtalya'da 22 yaş altında Avrupa şampiyonluğu, ardından Kanada'da 23 yaş altında dünya ikinciliği yaşadı. İleride iki oyuncumuzun Uğur Toprak  gibi A Milli Takım formasını giyeceğine inanıyorum" dedi.
Şampiyon sporcuları kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde Süper Lig'deyiz. Güreşte hem A takım, hem de yıldız takımla Süper Lig'deyiz. Kadın voleybol takıkımız Süper Lig'i hedefliyor. Sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor. Spora desteğimiz devam edecek" diye konuştu  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!