Balıkesir’in İlk A Tipi Tıp Merkezi Oldu

Güncelleme Tarihi:

Balıkesir’in İlk A Tipi Tıp Merkezi Oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 16:43

BALIKESİR'DE HİZMET VEREN BALIKESİR FİZİK TEDAVİ MERKEZİ'NİN A TİPİ TIP MERKEZİNE DÖNÜŞÜMÜ TAMAMLANDI. BALIKESİR'DE İLK DEFA A TİPİ BİR TIP MERKEZİ OLDU.

Balıkesir’de uzun yıllardır hizmet veren Balıkesir Fizik Tedavi Merkezi’nin A Tipi Tıp Merkezine dönüşümü tamamlandı. Balıkesir’deki sağlık kuruluşları arasında ilk defa A tipi bir tıp merkezi oldu.
Balıkesir’de fizik tedavi merkezi olarak hizmet veren Balıkesir Fizik Tedavi Merkezi (BAL-FİZİK) Tıp Merkezine dönüştürüldü. ’25.02.2008 tarih ve 26788 sayılı Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelik’ çerçevesinde A Tipi Tıp Merkezi olan Balıkesir Fizik Tedavi Merkezi’nin ruhsatı Balıkesir İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nil Solmaz Köse, Özel Sağlık Hizmetleri, Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube Müdürü Dr. Ahmet Hakan, şube personeli Mustafa Kirli ve Nazime Bayrakçı Yüceer tarafından sağlık kuruluşu ziyaret edilerek yerinde teslim edildi.
Balıkesir’de ilk A Tipi Tıp Merkezi olan Balıkesir Fizik Tedavi Merkezi beş adet polikliniği ve 1 adet gözlem yatağı ile Dahiliye, Nöroloji, fizik tedavi - rehabilitasyon, MR ve 4 boyutlu ultrason çekimi alanında hizmet veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!