Ayvalık, rüzgar sörfü yarışlarına ev sahipliği yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ayvalık, rüzgar sörfü yarışlarına ev sahipliği yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2023 16:26

Ayvalık, rüzgar sörfü yarışlarına ev sahipliği yaptı

Haberin Devamı

BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen, Ayvalık Belediyesi Cunda Arkadeniz Plajı'nın ev sahipliği yaptığı Türkiye Yelken Federasyonu'nun Yelken Ligi 1. Ayak Techno 293 Yarışları cumhuriyetin 100'üncü yıl coşkusu ile sona erdi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık'ta sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ayvalık Belediyesi Cunda Arkadeniz Plajı'nın ev sahipliği yaptığı Türkiye Yelken Federasyonu'nun Yelken Ligi 1. Ayak Techno 293 Yarışları sona erdi. 4 gün süren yarışlarda her yaş kategorisinden yüzlerce sporcu kendi kategorilerinde yarıştı.
29 Ekim'de gerçekleştirilen ödül töreni, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ilçe protokolü, sporcular, aileleri ve vatandaşlar ile birlikte gerçekleştirildi.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin tüm sporcuları ayrı ayrı tebrik ederken, kuruluşunda büyük rol oynadığı ve Belediye Arka Deniz Plajı'nda faaliyetlerini gerçekleştiren Cunda Rüzgar Sörfü Kulübü'nün U-15 Genel Kategorisinde 1'incilik ve 3'üncülük elde eden gençleri Halil İbrahim Yılmaz ve Toprak Doğan'a, U-17 Kızlar Kategorisi'nde de Ayvalık'ın Avrupa Şampiyonu apoletli sporcusu Nurhayat Güven 2'ncilik kazandı. Ergin tüm spor alanlarında olduğu gibi göreve geldiği günden bugüne su sporlarında da Ayvalık'ı bir merkez haline getirdikleri ve başarıdan başarıya koştuklarını ifade ederek, "Tüm sporcuları yürekten kutluyorum. Ayvalık'ta sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!