Altınova'da kapalı pazar yeri için çalışmalar başladı

Güncelleme Tarihi:

Altınovada kapalı pazar yeri için çalışmalar başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2023 15:26

Altınova'da kapalı pazar yeri için çalışmalar başladı

Haberin Devamı

BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR'in Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Altınova Pazar Yeri'nin zemin dolgularının tamamlanarak çok yakında temel atma töreninin gerçekleştirileceğini duyurdu. Ergin, "Zemin dolgusunun tamamlanması ve temel atımının ardından pazar yerinde hız kesmeden yapım çalışmalarına başlıyoruz ve kısa süre içerisinde hizmete açılacak" dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Altınova'ya modern, kapalı bir pazar yeri kazandırmak için çalışmalara başladı. Ergin, "Altınova'da modern kapalı pazar yerinin yapımına başladık ve zemin dolguları hızla devam ediyor. 8 bin 600 metrekare uzay çatılı kapalı alanda hizmet verecek yeni pazar yeri, 90'ın üzerinde beton blokla ayakta duracak. Ve çok yakında temel atma törenini gerçekleştireceğiz" dedi.

'KISA SÜREDE TAMAMLANACAK'
Altınova'da, tarım ve ticaretin yeni merkezi olacak pazar yerinin 30 bağımsız dükkanıyla yedi gün hizmet verecek bir yaşam alanının yaratılacağını vurgulayan Ergin şunları söyledi: “Geleceğin Ayvalık'ını, Ayvalık'ın geleceğini inşa ediyoruz. Altınova'mıza ve tüm memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Zemin dolgusunun tamamlanması ve temel atımının ardından pazar yerinde hız kesmeden yapım çalışmalarına başlıyoruz ve kısa süre içerisinde hizmete açılacak, tarım kenti Altınova'ya modern kapalı bir pazar yeri çok yakışacak. Mülkiyeti Ayvalık Belediyesi'ne ait olan alanda yapılacak olan Altınova Pazar Yeri, gerek kırsal mahallerden pazara gelen vatandaşlarımız olsun, gerekse Altınova'da yaşayan vatandaşlarımızın çok sık kullandığı ve yenilenmesini istediği bir alandı. Altınova Modern Kapalı Pazar Yeri'ni kısa sürede tamamlayıp, esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."(DHA)


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!