Söke Doğa Ve Hayvan Dostları Derneği’inden Barınak Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Söke Doğa Ve Hayvan Dostları Derneği’inden Barınak Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2015 23:20

SÖKE DOĞA VE HAYVAN DOSTLARI DERNEĞİ BARINAK ZİYARETİ

Yakın zamanda genel kurulunu gerçekleştirerek faaliyetlerine hız veren Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği, Söke hayvan barınağını ziyaret etti.
Dernek Başkanı Adnan Asil Gözcü, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü üyeleriyle barınak ziyareti yapan Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği; barınağa kedi-köpek maması ve 3 koli süt teslim etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde bulunan Söke hayvan barınağında bulunan köpeklerle yakından ilgilenen Söke’nin doğa ve hayvan gönüllüleri, barınağın durumu ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler de aldılar.
Bundan sonra köpek barınağına çok sık ziyaretlerde bulunarak destek vereceklerini belirten Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Adnan Asil Gözcü; "Veterinerlik hizmetinin verileceği ’Hayvan Ambulansı’ aracının giydirilerek hizmet vermeye başladığını öğrendik. Bu bizi çok mutlu etti. Dernek olarak elimizden gelen katkıyı vermek, Söke’de çeşitli etkinliklerle doğa ve hayvan dostluğu bilincini arttırmak istiyoruz. Hayvan Barınağının şartlarının daha da iyileştirilmesini, gerekiyorsa büyütülmesini arzu ediyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!