Onun evlatları çok faklı

Güncelleme Tarihi:

Onun evlatları çok faklı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 09:42

Onun evlatları çok faklı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Koçarlı İlçesi'nde 3 yıl önce kurduğu tavuk çiftliğinde yetiştirdiği tavuklara "Kızlarım" diye hitap eden ve adeta annelik yapan Havva Girişken, "Bir oğlum var okuduğu için fazla görme şansım olmuyor. Bu nedenle nar bahçenin 'kızları'nı kendi kızlarım gibi görüyor ve onlara annelik yapıyorum. Anneler gününü de bu nedenle burada annelere çekiliş yaparak burada kutlayacağız" dedi.

Cincin Mahallesi'nde kendi arazileri üzerine üç yıl önce kurdukları tavuk çiftliğini geliştirerek 1000 tavukla adeta Aydın'da bir marka haline dönüştüren Ziraat Mühendisi Havva Girişken hayvanlarına "kızlarım" diyerek adeta annelik yapıyor. Tavuklarının hayatında başka bir yeri olduğunu söyleyen Girişken, "Burası nar bahçesi, bunlar da benim kızlarım. Tavuklarımız doğal ortamda yeşilliklerle besleniyor ve doğal yumurta üretiyor. Günün büyük bir bölümünü burada geçiriyorum. Yumurtanın pazarlaması ve tavukların bakımından her şeyinden kendim sorumluyum. Yardımcılar olmasına rağmen biz kendimiz ilgileniyoruz. Nar bahçenin tavukları nar bahçenin kızları olarak şöhretleri var. Bu şekilde tanıdılar. Burası Aydın'a hitap eden yöresel bir tavuk çiftliğidir. Aydın'da bir marka olarak talep gören ve nar bahçe ismi olarak bir seviyeye geldik. Bin tavuk var. Günlük 750 ila 900 yumurta arasında üretimiz var" dedi.

ANELER GÜNÜNE ÖZEL ÇEKİLİŞ OLACAK

Anneler Günü için düzenlediği ve Facebook hesabından kendisiyle temasa geçeçek herkesi çekilişe dahil edeceğini bunun için herhangi bir ücret talep etmediğini söyleyen Girişken, talihlilere ütü, tencere ve tava gibi öediyeler vereceğini belirterek, "Nar bahçenin kızları olarak ünlendilerse biz de anneler günüde burada kutlansın istiyoruz. Her anne güzel şeyler, güzel yiyecekler olarak doğal ortamda doğal yumurtayı bulsunlar istedik. Çünkü bizim müşteri kitlemizde öncelikle anaokuları var. Biz bir anne olarak önce anaokulları vesilesiyle çocuklara ulaştık. Okulların kahvaltılarına kızlarımın yumurtalarını oluşmasını sağladım. Bu nedenle daha çabuk tanındık ve birçok anne bizi daha çabuk tanıma imkanı buldu. Çocukları için bizi tercih ediyorlar. Biz burada tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz. Anne yolunda olan ve anne için yaratılmış tüm kadınların güzel bir gün geçirmelerini diliyoruz. Anneler gününde tüm anne ve çocuklarını burada görmek istiyoruz" diye konuştu. Girişken, Nar bahçesi adlı

"OĞLUMU BİR GÜN KIZLARIMI HER GÜN GÖRÜYORUM"

Lisede okuyan oğlunu sadece haftasonları görebildiğini belirten Girişken, "Lisede şehir dışında okuyan bir oğlum var. Sadece oğlumu haftasonları görebiliyorum. Bizimle yaşamıyor. Dolayısıyla anne olan ama yalnız anne olan birisiyim. Bu nedenle yalnızlığımı nar bahçenin kızları olan tavukların yani geniş bir ailenin annesiyim. Oğlumdan daha fazla zamanı kızlarım için ayırıyorum. Onları çok seviyorum. Onlar benim kızlarım" dedi.

Burhan CEYHAN / KOÇARLI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!