Modifiye araç tutkunları Didim'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Modifiye araç tutkunları Didimde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 18:43

Modifiye araç tutkunları Didim'de buluştu

Haberin Devamı

Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM (Aydın), (DHA) - AYDIN'ın Didim İlçesi'nde düzenlenen otomobil ve motosiklet fuarında, modifiye araç tutkunları bir araya geldi. Altınkum Aytepe Caddesi'nde düzenlenen fuarda ses ve görüntü sistemleri, spor otomobiller ve aksesuarları sergilendi.
Modifiye araç tutkunlarının bir araya gelerek kurduğu Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Didim Tuning Modifiye Fuarı'na modifiye meraklıları büyük ilgi gösterdi. Fuara, Didim'in yanı sıra Aydın, Muğla, İzmir, Bursa, Antalya ve İstanbul gibi Türkiye'nin birçok yerinden modifiyeli araçlar katıldı. Birbirinden ilginç ve şık tasarımlı modifiyeli araçlar, Aytepe Caddesi'nde bulunan otopark alanında sergilendi.
Araçların görüntü ve ses sistemleri ilgi gördü. İlçede bir araya gelen modifiye tutkunlarının araçlarındaki çelik jant, kaporta ve tamponlarına yaptırılan özel kaplama, motor ve ekzozlara yapılan özel bakımlar ile ses sistemleri dikkat çekti. Birçok eski model otomobilin renkleri ve motor güçlerinin değiştirilmesinin yanı sıra bagajlara yerleştirilen müzik sistemleriyle, nostalji ve konforu bir arada yaşayanların tercihi olarak ön plana çıktığı görüldü.
Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği Başkanı Recep Akan, festivali bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek, "Burada amacımız, Türkiye'nin dört bir tarafında bu işe gönül veren insanları bir araya getirmekti. Modifiye, bir hastalık ve hobi işi. İnsanlar arabaları seviyor, hepimiz çocuk yaştan itibaren hobi olarak arabalarla ilgileniyoruz. Arabalarımıza çeşitli modifikasyonlar uyguluyoruz. Bu hobinin büyümesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Modifiye tutkunlarından Ünal Turhan ise "Bizde bu işe gönül vermiş kişiler olarak bu seferki durağımız Didim. Herkese sevgi ile saygı çerçevesi içerisinde modifiyeyi ve modifiyeli araçları sevdirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!