Galatasaray taraftarlarından vefa yemeği

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray taraftarlarından vefa yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 11:06

Galatasaray taraftarlarından vefa yemeği

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesindeki Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin göreve gelen yeni yönetimi başarılı çalışmalarından dolayı eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek bir vefa yemeği düzenledi.

Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin yeni yönetimi, bir önceki dönem yönetimine DoubleeTree By Hilton Otel bünyesinde hizmet veren Gio Restoran'da teşekkür yemeği verdi. Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar, Kuşadası İş Kadınları Derneği Başkanı Avukat Birgül Öner ile kalabalık bir taraftar topluluğunun katıldığı gecede konuşan Dernek Başkanı Mustafa Gökçe, "Bir önceki dönem başkanı Faik Alp ve yönetimine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etmek, onlardan aldığımız bayrağı layıkıyla taşıyacağımızı göstermek için bu geceyi düzenledik. Çıta o kadar yüksek ki işimizin zor olacağını biliyoruz. Ama camiamıza ve üyelerimize layık bir yönetim anlayışı sergileyeceğimize inanıyorum" dedi. Dernekte kurucu yönetim dahil 8 yıldan bu yana başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Faik Alp ise, görevi aynı başarılara imza atacak bir yönetime devretmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Gecede eski başkan Faik Alp ve yönetimine teşekkür plaketi ile birlikte albüm de hediye edildi. Yıllardır düzenlenen halı saha ligi bu yıl, yönetimden vefat ettiği için ayrılan Raşit Erol adına düzenlendi. 4'üncü Geleneksel Raşit Erol Halı Saha ligini namağlup tamamlayan, üyelerden Fırat Akkuş'un oluşturduğu takımının kupası ve madalyaları Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan tarafından verildi. Ayrıca, Raşit Erol'un oğlu Doğuhan'a forma hediye edildi.

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!