Arapapıştı Kanyonu'na ziyaretçi akını

Güncelleme Tarihi:

Arapapıştı Kanyonuna ziyaretçi akını
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 16:04

Arapapıştı Kanyonu'na ziyaretçi akını

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 'dünyanın 8'inci harikası' diyerek hizmete açtığı Bozdoğan'ın Kemer Barajı'ndaki Arapapıştı Kanyonu ziyaretçi akınına uğruyor.

Bozdoğan ilçesinde doğal oluşumunun yanı sıra antik dönemden kalma şehir kalıntıları ile tarih ve doğanın birleştiği Arapapıştı Kanyonu, komşu illerden de gelen yüzlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Her geçen gün ilginin arttığı Arapapıştı Kanyonu'nu tekne ile gezen vatandaşlar, eşsiz güzellikte olan doğaya hayran kaldı. Bol bol fotoğraf çekilip doğayı inceleyen vatandaşlar, gezi sonrasında unutamayacakları bir gün geçirdiklerini ifade etti. Daha önce böylesine güzel bir dünya harikasının farkında bile olmadıklarını söyleyen ziyaretçiler yaptıkları tekne gezisinde doğanın güzelliği karşısında hayranlıklarını dile getirerek bu fırsatı sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

380 metre yüksekliğinde, 6 kilometre uzunluğu ile bir doğa harikası olan Arapapıştı Kanyonu'nda kaya mezarları ve farklı bir bitki örtüsü bulunuyor.

BOZDOĞAN (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!