Arapapıştı Kanyonu fotoğraf yarışması için başvurular bekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Arapapıştı Kanyonu fotoğraf yarışması için başvurular bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 12:42

Arapapıştı Kanyonu fotoğraf yarışması için başvurular bekleniyor

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Arapapıştı Kanyonu' temalı 1'inci Temalı Fotoğraf Yarışması'na başvurular devam ediyor. 18 yaş üstü herkese açık yarışmada, birinciye 15 bin TL ödül verilecek.

Doğal ve tarihi dokusuyla, bozulmamış kıyılarıyla Aydın'da turizmin gözbebeklerinden Bozdoğan ilçesindeki Arapapıştı Kanyonu'nun tanıtımı amacıyla düzenlenen ve herkesin katılımına açık olan yarışmada, birinciye 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL ödül verilecek. 3 yarışmacıya 2'şer bin TL mansiyon ödülü, en az 20 yarışmacıya ise fotoğraf sergileme ödülü olarak 200'er TL verilecek. Ayrıca, yarışmada ödül kazanan fotoğraflar sergilenecek ve yarışma sonunda eserler albüm kitap haline getirilecek. Yarışma sayısal (dijital) kategoride ve renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olmak üzere tek bölüm üzerinden yapılacak. Yarışmacılar yarışmaya 4'er fotoğrafla katılabilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmanın seçici kurulunda fotoğraf sanatçısı Beyhan Özdemir, fotoğraf sanatçısı Fikret Özkaplan ve fotoğraf sanatçısı, doğa ve yaban hayatı uzmanı Tansu Gürpınar yer alıyor.

20 Nisan günü saat 23.00'e kadar başvurulabilecek yarışmanın sonuçları, 25 Nisan tarihinde ilan edilecek ve ödül töreni de 30 Nisan günü yapılacak.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun internet sitelerinden edinilebilecek. Yarışmaya başvurular ise Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun internet sitesinde "online yarışmalar" bölümü altından yapılabilecek.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!