Ahter Kutadgu, Aydınlı okuyucularıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ahter Kutadgu, Aydınlı okuyucularıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 19:00

Ahter Kutadgu, Aydınlı okuyucularıyla buluştu

Haberin Devamı

FORUM Aydın Alışveriş Merkezi'nde faaliyet gösteren D&R Şubesi'nde düzenlenen imza gününe 'Kızlarıma Notlar' adlı kitabın yazarı Ahter Kutadgu, katıldı. Aydınlı okurlarıyla buluşan Kutadgu, kitabıyla dünyaya bir iz bırakmak istediğini söyledi.
Forum Aydın Alışveriş Merkezi ve D&R Aydın Şubesi tarafından organize edilen imza günü etkinliğine katılan 'Kızlarıma Notlar' kitabının yazarı Ahter Kutadgu, etkinlik öncesinde kitabıyla ilgili bilgi verdi. Kitabı yazma sebebinin dünyaya biz iz bırakmak olduğunu söyleyen Kutadgu, "3 kız babasıyım ve bir baba olarak yazmaya karar verdim. Hayatla ilgili düşüncelerimi, yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Toplum olarak birçok ortak noktamız var fakat son zamanlarda ne yazık ki kutuplaşmaya başladık. Ortak değerlerimizi hatırlamamız gerekiyor" dedi.
Kitabını içinden geldiği gibi yazdığını kaydeden Kutadgu, "Ben ne psikoloğum ne pedagogum ne sosyal bilimciyim. Tamamen içimden geldiği gibi yazdım" diye konuştu.
Aydın'a daha önce hiç gelmediğini fakat yol güzergahı olarak kullandığını belirten Yazar Kutadgu, Aydın'ın adı gibi Aydın bir şehir olduğunu söyledi. Aydın'ın çok verimli topraklara sahip olduğunu kaydeden Kutadgu, sözlerine şöyle devam etti:
"Bodrum'a gitmek için Bafa Gölü çevresini çok kullandım. Çevresindeki verimli topraklar tarihi hep beni etkilemiştir. Etkinlik sonrası bir aksilik olmazsa Aydın'ı gezeceğim. Ama gördüm ki Aydın adı gibi Aydın bir şehir."
Forum Aydın Alışveriş Merkezi Pazarlama Yöneticisi Ceyda Durak, Aydınlıları sevilen yazarlar ve sanatçılarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.
İnce kapak 272 sayfa olan kitap 15 lira 40 kuruştan okura sunuldu.
Cem ULUCAN / AYDIN, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!