Gazi Emniyet Müdürü Ardahan'da

Güncelleme Tarihi:

Gazi Emniyet Müdürü Ardahanda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 11:38

Gazi Emniyet Müdürü Ardahan'da

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)- Bingöl'de terör saldırısı sonucunda yaralan Emniyet Müdürü Atalay Ürker, memleketi Ardahan’a gelerek Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile görüştü.
Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un davetlisi olarak memleketine gelen gazi Emniyet Müdürü Atalay Ürker,  Başkan  Köksoy’u makamında ziyaret etti.  Atalay Ürker'e ziyareti anısına plaket veren Başkan Köksoy, "Emniyet Müdürü olarak Gazilik unvanı ile taçlandırdığınız hizmetler, her türlü takdirin üstündedir. Gazilik unvanınız hemşehrimiz olmanız hasebiyle şehrimizi onurlandırmıştır. Şehrim adına şükranlarımızı sunarım" diye konuştu.
Belediye Başkanı Faruk Köksoy'a davetinden dolayı teşekkür eden Emniyet Müdürü Atalay Ürker de uzun süreden beri ilk kez Ardahan'a geldiğini, çok duygulandığını ve gurur duyduğunu bildirdi. 
Ardahanlı olan Atalay Ürker 2014 yılında Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü görevinde iken beraberinde emniyet görevlileri ile birlikte Kobani'ye düzenlenen saldırılara tepki gösteren protestocuların tahrip ettiği iş yerlerde inceleme yaparken, silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmıştı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!