Yeni emniyet müdürlüğü binası için protokol

Güncelleme Tarihi:

Yeni emniyet müdürlüğü binası için protokol
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 12:12

Yeni emniyet müdürlüğü binası için protokol

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası için protokol imzalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yetersiz olması ve vatandaşa hizmet veren farklı noktalardaki birimlerin tek bir noktada hizmet vermesini sağlamak amacıyla yapılacak yeni hizmet binası için İl Emniyet Müdürlüğü ile Yöntem Yapı şirketi arasında protokol imzalandı. Protokol sonrasında yeni hizmet binası ile ilgili bilgi veren Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, "Vatandaşlarımızın yüksek kalitede hizmet almalarını sağlarken, diğer taraftan canı pahasına görev yapan polislerimize günün şartlarına uygun çağdaş imkanlar sağlanması, yeni ve modern çalışma ortamlarının personelimizin motivasyonunu da artırarak halkımıza daha verimli bir hizmet sunacağını hesap ettik. İş yaşamında personel çalışma alanlarının o iş yerindeki verimliliği ve müşteri memnuniyetini arttırdığı büyük bir gerçektir" dedi.

Antalya'da farklı noktalarda görev yapan emniyet mensuplarının bu bina ile artık tek bir merkezden hizmet vereceğini aktaran Uzunkaya, şöyle konuştu:

"Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası, tören alanı, kafeterya, açık ve kapalı otopark, kreş, spor sahası, terzi, berber, kuaför, çamaşırhane gibi birçok bölümleri içinde barındıran bir kompleks halinde projelendirilmiş olup, özellikle engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede planlanmıştır. 42 bin 506 m2 alana sahip olacak yeni hizmet binası yapım işi şartnameye göre 900 iş gününde bitirilecek olup, Yöntem Yapı firması sorumlusu Cihan Oskay'dan üstün gayret ve çalışmaları sonucunda daha kısa sürede bitirileceği sözünü aldık. İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası şehrin büyüme hızı, güvenlik riskleri, değişen şartlar ve teşkilatın hızlı büyümesi göz önünde bulundurularak modern, vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde projelendirilmiştir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!