Voleybolda şampiyonlar belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda şampiyonlar belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 09:57

Voleybolda şampiyonlar belli oldu

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde Ortaokullararası Yıldız Kızlar ve Liselerarası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası tamamlandı.

Korkuteli'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullararası Yıldız Kızlar ve Liselerarası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası sona erdi. Recep Gürbüz Spor Salonu'nda oynanan maçlarda ortaokullarda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu şampiyon oldu. İkinciliği Cumhuriyet Ortaokulu, üçüncülüğü de İmam Hatip Ortaokulu elde etti. Liselerde ise şampiyonluğa Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi ulaşırken, Fatma- Mehmet Cadıl Lisesi ikinci, Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Hasan Karatopak ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Çelik verdi.

Hasan Karatopak, "Amacımız Korkuteli'deki gençlerimizin spora daha çok vakit ayırmaları ve bu sayede kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarıdır. Atatürk'ün de dediği gibi gençlerimiz sporcu olmalı, sporcu olurken de zeki, çevik ve ahlaklı olmaları ön planda gelmelidir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!