Varsak'a aile yaşam merkezi

Güncelleme Tarihi:

Varsaka aile yaşam merkezi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 12:27

Varsak'a aile yaşam merkezi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eski Varsak Belediyesi binasına, Varsak Aile Yaşam Merkezi kuracaklarını söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, Varsak İmam Hatip Ortaokulu'nun bilgisayar sınıfı açılışına katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Varsak Karşıyaka Muhtarı Mehmet Yarbaş, teşekkürlerini sundu. Bilgisayar sınıfının her daim amaçları doğrultusunda kullanılacağını belirten okul müdürü Abdullah Başar ise bu sınıfın öğrencilere sonuna kadar istifade ettirileceğini aktardı.

Göreve geldiklerinden bu yana en güzel eserlerin yükseldiği yerin Varsak olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, “Biz birilerinin dediği gibi 'Varsak mı, varmasak mı' demedik. Biz her zaman Varsaklı olduk, Varsak'a hizmet getirenlerden olduk" dedi.

LİSE KAZANDIRDIK

Yaklaşık 3 yıl önce bu okulu yapabilmek için çok zorluğa katlandıklarını hatırlatan Tütüncü, “Özellikle imam hatiplerin yeniden eğitim hayatına başladığı dönemde, Varsak'a bir imam hatip lisesi daha kazandırabilmek için büyük çaba vermiştik. Çabamız eğitim alanında karşılığını buldu" dedi.

İmam hatip okullarının kalitesini artırmak, öğrencilerin çok daha iyi yetişmesini temin için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirten Tütüncü, önümüzdeki süreçte imam hatip okullarına farklı belediyecilik anlamındaki müjdeleri de getireceklerini duyurdu.

Varsak'ın adını taşıyan Anadolu lisesinin kapanmasını istemediklerini ve kapanmadığını belirten Tütüncü, şimdi de bu okulun binasının yerine modern bir Varsak Anadolu Lisesi kazandırmak için kolları sıvayacaklarını söyledi.

AİLE MERKEZİ GELİYOR

Eski Varsak Belediyesi binasının yerine Varsaklıların sosyal yaşantılarına hizmet verecek yeni bir yatırım kararını önceki gün aldıklarını belirten Tütüncü, içinde sağlık merkezi, derslikler, konferans salonu, sinema ve çay bahçesinin olduğu Varsak Aile Yaşam Merkezi için ilk adımları attıklarını duyurdu. Bu yılın ilk 6 ayında temelin atılacağını müjdeleyen Tütüncü, bu tesisin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!