Vali Yardımcılarından DSİ’ Ye Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Yardımcılarından DSİ’ Ye Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2015 15:19

antalya vali yardımcıları dsi bölge müdürü turkay özgür'ü ziyaret etti.

Antalya Vali Yardımcıları Hamdi Bolat ve Canan Hançer Baştürk, Devlet Su İşleri(DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’ü makamında ziyaret ettiler.
DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür, vali yardımcılarına DSİ’nin Antalya ve bağlı 19 ilçede yaptığı yatırımları hakkında bilgi verdi. Vali Yardımcıları Hamdi Bolat ve Canan Hançer Baştürk DSİ Bölge Müdürü Özgür’ü ve ekibini DSİ’nin Antalya ve bağlı 19 ilçesinde yaptığı yatırımlarından dolayı tebrik ederek, çalışmalarda başarılar dilediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ Bölge Müdürü Özgür, çalışmaları hakkında vali yardımcılarını bilgilendirdi. Özgür, “Özellikle Aksu Çayı’nda G-20 zirvesi için çok büyük önem arz eden iki adet köprüyü tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesi devasa iki köprüyü çok kısa bir zaman da yaparak vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Kurum olarak başarılı bir çalışmanın altına imza attık. Çalışmalarda bizlerin en büyük destekçisi Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ve DSİ Genel Müdürümüz Ali Rıza Diniz Bey’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!