Vali Türker’den Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can’a Veda Yemeği

Güncelleme Tarihi:

Vali Türker’den Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can’a Veda Yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 10:10

ANTALYA VALİSİ MUAMMER TÜRKER, İSTANBUL TUZLA PİYADE OKUL KOMUTANLIĞI'NA TAYİNİ ÇIKAN ANTALYA GARNİZON VE TUGAY KOMUTANI TUĞGENERAL İRFAN CAN'A VEDA YEMEĞİ VERDİ

Antalya Valisi Muammer Türker, İstanbul Tuzla Piyade Okul Komutanlığı’na atanan Antalya Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can’a veda yemeği verdi.
Vali Muammer Türker’in ev sahipliğinde gerçekleşen veda yemeğine Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Vali Yardımcıları ile protokol üyeleri katıldı.
Vali Türker, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kendi iç örgütlenmesi bağlamında Tuzla Piyade Okulu’nun çok iyi bir tayin olduğunu ifade ederek, Tuğgeneral Can’ı tebrik etti. Tuğgeneral Can’a yeni görevinde başarı ve iyi dileklerini ileten Vali Türker, Antalya’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Tuğgeneral Can ise Antalya’dan iyi duygularla ayrıldığını belirterek Vali Türker’e teşekkür etti. Antalya’da görev süresince bütün kurumlardan destek gördüğünü ifade eden Tuğgeneral Can, tüm kurumlara teşekkürlerini dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!