Turizm Devi Çeyrek Asırda

Güncelleme Tarihi:

Turizm Devi Çeyrek Asırda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 16:58

Turizm sektöründe faaliyet gösteren OTİ Holding’in 25. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen gala yemeği siyaset ve turizm dünyasını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

TUR operatörlüğünden, otel işletmeciliğine, havacılık sektöründen, yer hizmetlerine kadar çok sayıda alanda 18 şirketi ile faaliyet gösteren ve bu yıl Türkiye’ye en çok turist getiren tur operatörü olan OTİ Holding’in 25. yıl kuruluşu için verdiği gala yemeği siyaset ve turizm dünyasını bir araya getirdi. Geceye Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Hüseyin Yayman, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Rus Turizm Endüstrisi Başkanı Sergei Pavlovich Schipilko, Almanya Turizm Endüstrisi Federal Birliği Başkanı Michael Frenzel, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi Başkanı Gerald Lawless ile çok sayıda üst düzey yerli ve yabancı turizmci katıldı. Gecede aşçı, garson, hostes kıyafetindeki müzisyenlerin bir anda misafirlerin arasından çıkarak opera parçalarını seslendirmesi büyük beğeni topladı. 

Haberin Devamı

Turizm Devi Çeyrek Asırda

MÜŞTERİ ODAKLI ANLAYIŞ

Defne Sarısoy’un sunuculuğunu yaptığı gecede ilk olarak OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Yurt ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bektaş konuşma gerçekleştirdi. Ayhan Bektaş, 1992 yılında kurdukları şirketlerinde iyi ekip oluşturmayı ve müşteri odaklı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Turizm Devi Çeyrek Asırda

Turizm Devi Çeyrek Asırda

GÜVENLİK VURGUSU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, OTİ’nin sadece Türkiye’de değil dünyada marka olduğunu belirterek, “Bazı ülkelerle ilişkilerin daha iyi olması için OTİ’nin gösterdiği gayreti çok iyi biliyorum. Zor günlerde Türkiye’nin yanında oldunuz. Turizme verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye’nin dünyanın en büyük turist getiren 6’ncı büyük destinasyonu olduğunu söyleyen Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman da, güvenliğe vurgu yaparak, “Paris ne kadar güvenliyse Antalya’da o kadar güvenlidir” diye konuştu. Sahnede mutlu yıllar şarkısını söyleyen Almanya Turizm Endüstrisi Federal Birliği Başkanı Michael Frenzel ise “Türkiye’yi seviyorum, insanların cana yakınlığını seviyorum. Bu pazarda çok hızlı toparlanacaklarını söyleyebilirim” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

Turizm Devi Çeyrek Asırda
Turizm Devi Çeyrek Asırda

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!