Tatile gelen İsrailli CEO'lardan iş anlaşması

Güncelleme Tarihi:

Tatile gelen İsrailli CEOlardan iş anlaşması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2017 13:55

Tatile gelen İsrailli CEO'lardan iş anlaşması

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - İSRAİL'in Türkiye'nin de içinde olduğu bazı bölgelere yönelik yaptığı seyahat uyarısına rağmen Antalya'ya tatile gelen İsrail'in dünyaca ünlü CEO'larının bulunduğu heyet, Antalya OSB'de AHK firmasını ziyaret etti. Bazı ülkelerde oteller inşa eden Nofei Israel firması AHK ile işbirliği kararı aldı.

İsrail Terörle Mücadele Bürosu'nun Türkiye dahil Sina Yarımadası ve Ortadoğu ülkelerine yönelik seyahat uyarısı yapmasına rağmen İsrail'in üst düzey 8 şirketinin CEO'ları, aileleriyle birlikte devam eden Antalya tatilinde iş görüşmeleri de yapılıyor.

İstanbul merkezli Temacc firması işbirliği ve Antalya Valiliği'nin desteğiyle 4 günlük tatil için kente gelen CEO'lardan Nofei Israel firması CEO'su Hanoch Kass, tatili organize eden Temacc firmasının yönetim kurulu üyesi Kazım Özcan ile birlikte yurtdışında otel inşaat ve dizaynları bilinen AHK firmasını ziyaret etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde AHK firması Genel Müdürü Süleyman Mat ile İtalya, Almanya ve Gürcistan'da inşası devam eden 4 oteli bulunan Hanoch Kass bir araya geldi.

Görüşmede Nofei Israel firmasının İsrail'deki konut projelerinin yanısıra İtalya, Almanya ve Gürcistan'da inşası devam eden otelleriyle ilgili AHK'dan da hizmet alımı noktasında işbirliğine gidildiği açıklandı. Öte yandan Nofei Israel firması CEO'su Hanoch Kass, Antalya OSB'de de yaptığı incelemeler sonrasında, hiç duman görünmemesi ve çok yeşil olması nedeniyle, Antalya OSB'nin dünyanın en iyi yeşil sanayilerinden biri olduğunu söyledi.

Öte yandan İsrail'in uyarısına rağmen tatil tercihini Türkiye'den yana kullanan İsrailli COE'lar aileleriyle birlikte Kaleiçi, Yat Limanı ve şehir turunun yanısıra Manavgat'ta dünyaca ünlü Köprülü Kanyon'da rafting ve bölgede safari de yaptı. Heyet ayrıca Kemer'de teleferikle Tahtalı zirvesine de çıktı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!