TARAFTAR İSTEDİ BAŞKAN BIRAKIYOR

Güncelleme Tarihi:

TARAFTAR İSTEDİ BAŞKAN BIRAKIYOR
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2018 13:00

Atiker Konyaspor maçında istifaya davet edilen Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı. Bulut, “Herkes elinden geleni yaparken taraftar ‘Yönetim istifa’ diyor. Demek ki bir bildikleri var” dedi.

Haberin Devamı

ANTALYASPOR Başkanı Cihan Bulut, Atilla Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı. Mali tablo ve Atiker Konyaspor maçında yaşananlarla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Bulut, genel kurulun 20-25 gün içinde yapılacağını, genel kurulda kesinlikle aday olmayacağını kaydetti.

TARAFTAR İSTEDİ BAŞKAN BIRAKIYOR

GELİRİMİZ SIFIRLANDI

“Takımı bu hale getiren biz değiliz” diyen Bulut, “Özellikle mali tablonun düzelmesi için her türlü mücadeleyi verdik, her türlü tasarruf tedbirini aldık. Temlikteki paraları iyi yönetmeye çalıştık. İçinde bulunduğumuz bu ağır yükü şahsi tecrübelerimle yönetmeye çalıştım. Gelirimiz sıfır, giderimiz yağmur gibi büyüyerek geliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

ARTIK YORULDUM

Eski borçların kendilerini yorduğunu anlatan Bulut, “Kendi dönemimizi yönetmeye çalışırken eskiden gelen borçları yönetmekte zorlandık, zorlanıyoruz. Artık yoruldum. Vaktimi, nakdimi verdim. İcralar geliyor. Daha kötüsü dostlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirememeye başladık. Biz, futbolcular elinden gelen her şeyi yaparken taraftar yönetim istifa diyor. Demek ki bir bildikleri var” dedi.

TARAFTAR İSTEDİ BAŞKAN BIRAKIYOR

MADDİ DESTEK ALAMADIK

Taraftarın çağrısı üzerine genel kurul kararı alındığını vurgulayan Bulut, şöyle devam etti: “Taraftarın dileğini yerine getiriyorum. Biz maddi anlamda destek alamadık. Kapısını çalmadığım kişi kalmadı. Yakın dönemde ödenmesi gereken 40 milyon TL civarında borç var. Bugüne kadar bu kararı almama nedenimiz takım sevdamızdandır. Zor günlerde bırakıp gitmek benim ve yönetimimizin hiç istemediği bir şey. Kimsenin ‘Bıraktılar, kaçtılar, mücadele edemediler’ demesini asla istemedik.”

BİRLEŞME BOZULDU

Açıkça söylüyorum; Menderes Türel dışında takıma ciddi destek veren olmamıştır. Bazı belediye başkanları ne kızı verdi ne dünürcüyü küstürdü. Biz tek tribün yapıp maratonda birleşmek istiyoruz. Tribün birleştirmesinde de sıkıntılar oldu. Bütün tribün liderlerinin mutabık olduğu söylediler ama ne olduysa son gün bu iş bozuldu. Bu arkadaşlarımızın kimin etkisinde kaldığını bilmiyorum.”

 

 

BAKMADAN GEÇME!