Sütleğen Sağlık Evi Günde 35-40 Hastaya Hizmet Veriyor

Güncelleme Tarihi:

Sütleğen Sağlık Evi Günde 35-40 Hastaya Hizmet Veriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 14:02

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL’İN SÖZÜNÜ VERDİĞİ VE 12 GÜN İÇİNDE HİZMETE AÇTIĞI KAŞ’IN SÜTLEĞEN MAHALLESİ’NDEKİ SAĞLIK EVİ’NDE GÜNDE 35- 40 HASTAYA HİZMET VERİLİYOR.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in sözünü verdiği ve 12 gün içinde hizmete açtığı Kaş’ın Sütleğen Mahallesi’ndeki Sağlık Evi’nde günde 35-40 hastaya hizmet veriliyor.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın Kaş ilçesi Gömbe ve Sütleğen mahallelerine 15 Mayıs Cuma günü gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlar, sağlık ocağının doktor ve hemşire olmadığı için kapalı olduğundan yakınmıştı. Başkan Türel’in girişimleriyle çürümeye terk edilmiş sağlık ocağı binası, Halk Sağlığı Merkezi’nden Büyükşehir Belediyesi üzerine devir alınarak, gerekli tadilat ve düzenlemelerin yapılmasının ardından 1 Haziran’da hizmete girmişti.
Bir iğne yaptırabilmek için 15 kilometre uzaklıktaki başka bir sağlık ocağına gitmek zorunda kalan Sütleğen Mahalle sakinleri Sağlık Evi’nin hizmete girmesiyle büyük mutluluk yaşıyor. Sağlık Evi’nin faaliyete geçirilmesiyle sadece Sütleğen Mahallesi değil, yakın çevresinde bulunan Çamlıova, Çamköy, Yayla Palamut, Yuvacık, Beldibi, Şemsi, Çimbir mahallelerindeki vatandaşlar da faydalanıyor. Sağlık Evi’nde haftada iki gün doktor ve her gün hemşire bulunuyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel adına Sütleğen Sağlık Evi’ni ve Sütleğen Mahalle Muhtarı Mesut Uçar’ı ziyaret eden Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı, vatandaşlarla görüşerek, sorun ve taleplerinin olup olmadığını sordu. Mahalle halkı, hizmetten dolmayı Başkan Türel’e teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!