SIRT KASINDAN GÖĞÜS YAPTILAR

Güncelleme Tarihi:

SIRT KASINDAN GÖĞÜS YAPTILAR
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 10:15

Kanser nedeniyle sol göğsü alınan hastaya sırt kasları ve deri kullanılarak yeniden göğüs yapıldı.

Haberin Devamı

ANTALYA'da göğüs kanseri nedeniyle sol göğsü alınan bir hastaya sırt kasları ve deri kullanılarak yeniden göğüs yapıldı.

AĞRILARI GEÇECEK

Kepez Devlet Hastanesi’nde yapılan 3 saatlik operasyonla ilgili Hürriyet’e konuşan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Bahadır Çelik, “Hastamızın sırt ağrısı dışında problemi yok. Bu ağrılarda kısa süre içinde geçecek” dedi.

MEME UCU KORUNDU

Sol memenin yeniden ve doğal bir görünümle oluşturulması için hastanın sırt bölümünden kas ve deri adacığı alındığını vurgulayan Çelik, “Operasyonun ilk aşamasında sırt bölümünde belirlenen noktadan kas ve deriyi aldık. Operasyonda protezde kullandık. Tekrar şekillendirme işleminde meme ucunu da koruduk. Son derece başarılı bir operasyondu” diye konuştu.

KALİTEMİZ ARTIYOR

Haberin Devamı

Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Gürkan, şöyle dedi: “Bu tür operasyonlar devlet hastanelerinde çok sık yapılmıyor. Biz yeni bir hastane olmamamıza rağmen çok başarılı ameliyatlar gerçekleştirebiliyoruz. Bu hizmetler de hastalarımızı mutlu ve memnun ediyor. İnşallah hizmet çeşitliliğimizi ve kalitemizi daha yukarılara çıkaracağız.” 

BAKMADAN GEÇME!