Seyyar hırsızlık!

Güncelleme Tarihi:

Seyyar hırsızlık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2019 10:17

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen hayvanat bahçesine ait tuvaletteki prize seyyar kablo bağlayan hırsızlar, tuvalet kapısına park ettikleri elektrikli bisikletleri şarj etti.

Haberin Devamı

SEYYAR KABLOYLA ELEKTRİK ÇALDILAR

ANTALYA Kepezaltı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen hayvanat bahçesinde yaşanan hırsızlık olayı görenleri şaşkına çevirdi. İşletmeye ait tuvaletteki prizlere küçük tahta parçaları yardımıyla seyyar kablo bağlayan hırsızlar, tuvalet kapısına park ettikleri elektrikli bisikletleri şarj etti. 

3 BİSİKLET VARDI
Olaya tanık olan Erkan C., “Prizde tahta parçaları ile tutturulmuş kabloyu görünce ne olduğunu anlayamadım. Kabloyu takip ettiğimde 3 elektrikli bisikletin aküsüne bağlandığını gördüm. İnsanların göz göre göre elektrik hırsızlığı yapması gerçekten utanç verici” dedi.
ÖNLEMLER ALINDI
Hırsızlık olayı ile ilgili inceleme başlattıklarını kaydeden Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Süleyman Karaca, “Güvenlik görevlisi arkadaşlarımıza gerekli uyarıları yaptık. Bir daha kesinlikle böyle bir şeye izin verilmeyecek. Bizim asıl korkumuz o kablo nedeniyle bir vatandaşımızın zarar görmesiydi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!