Serik'te kasım ayı meclisi

Güncelleme Tarihi:

Serikte kasım ayı meclisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 14:49

 Serik'te kasım ayı meclisi

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısı yapıldı.

Serik Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Ramazan Çalık, başkanlığında yapıldı. 18 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda uzun yıllar Serik'in gündeminde olan tapularla ilgili davalar hakkında avukat Hasan Yılmaz, meclis üyelerine bilgi verdi.

Toplantı sonunda söz alan MHP grup sözcüsü Mahmut Erdem, Başkan Çalık'a verdiği çeşitli vaatleri yerine getirmediği yönünde eleştirilerde bulundu. Bunlara yanıt veren Başkan Çalık ise Serik'in birikmiş sorunlarına hızla çözüm getirdiklerini söyledi. Kentsel dönüşüm konusunda bilgi veren Çalık, "Şu anda proje yapılıyor. Bu proje bitince, sonucu yetkili mercilerle görüşeceğiz ve halkımıza sunacağız. Vatandaşlarımız bu projeye onay verirse hep birlikte bu iş için adım atacağız" dedi.

Tapuyla ilgili gelişmelerde sona yaklaşıldığını ve meclisin bilgilendirildiğini belirten Çalık, içme suyu konusunun da kısa sürede sonra sonuç alınacağını aktardı. Göreve geldiklerinde Serik MYO'nun 260 öğrencisi olduğunu anlatan Çalık, bugün bu sayının 1000'in üzerine çıktığını vurguladı. Serik'e İşletme Fakültesi'nin geleceğini kaydeden Çalık, "Hedefimiz, Serik'te en kısa sürede 3 bin, uzun vade de ise 10 bin üniversite öğrencisine ulaşmak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!