Serik'te protokol vatandaşla bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Serikte protokol vatandaşla bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2024 14:19

Serik'te protokol vatandaşla bayramlaştı

Haberin Devamı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde protokol üyeleri vatandaşla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Kadir Kumbul, daire müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki bayramlaşmada tüm vatandaşların bayramlarını kutlayan Serik Kaymakamı Cemal Şahin, şunları söyledi:

"İdrak etmiş olduğumuz Ramazan Bayramı'mızın hayırlarla geçmesini temenni ediyorum. Bayramınızı tebrik ediyorum. Sağ olun, buraya geldiniz, ayaklarınıza sağlık. Bugün aynı zamanda Polis Günü, 10 Nisan Polis Haftası törenimizi de yaptık. Ben bütün emniyet teşkilatımızın da bayramını tebrik ediyorum. Belki önceki yıllar bayramlaştığımız, bugün aramızda olmayan insanlar vardır, yakınlarımız vardır. Onlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit analarının babalarının ellerinden öpüyorum. Şehit analarımıza babalarımıza, şehit eşlerine, çocuklarına, gazilerimize, gazi ailelerimize hayırlı bayramlar diliyorum. Serik'te, milletçe beraber güzel bir bayram sabahına uyandık. Bayramlar sevinçtir huzurdur, paylaşmaktır. Bu duygularla bayramımızı yaşıyoruz. Arzu ediyoruz ki nice bayramlara aynı şekilde kavuşalım. Nice bayramlar yaşayalım. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Herkesin bayramını kutluyorum."

Haberin Devamı

Buradaki törenin ardından Kaymakam Şahin ve protokol üyeleri sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Serik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Protokol burada polis, jandarma personeli, hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile bayramlaştı. Bayramlaşma programının ardından Kaymakam Şahin, şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!