Öğretmenlere Anadolu Ateşi gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlere Anadolu Ateşi gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 12:04

Öğretmenlere Anadolu Ateşi gösterisi

Haberin Devamı

 

SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde öğretmenlere Anadolu Ateşi Dans Topluluğu tarafından gösteri sunuldu.

Cumhuriyet'in 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Serik Belediyesi tarafından emekli ve çalışan öğretmenler için düzenlenen etkinlikte Anadolu Ateşi Dans Grubu ve Serik Belediyesi Mehteran Takımı gösteri yaptı. Aspendos Arena'da yapılan gösteriyi Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, öğretmenler ve aileleri izledi.

Anadolu'nun farklı kültür ve medeniyetlerin izlerini taşıyan gösteride konuşan Başkan Çalık, "Bugün de olduğu gibi her daim Cumhuriyetimizi birlikte yaşatmaya devam edeceğiz. Bu memleket uğruna emek vermiş, kan akıtmış ve mücadele vermiş kim olursa olsun her zaman gönlümüzde. Geçmişte Cumhuriyet adına şehit düşmüş ve gazi olmuş başta Başöğretmen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramı'nızı kutluyorum" dedi.

Gelecek yıl da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını yeni yapılacak olan kent meydanında düzenlemek istediklerini belirten Çalık, "İnşallah gelecek yıldan itibaren Cumhuriyet kutlamalarını halkımızla birlikte yeni yapacağımız kent meydanında yapacağız. Bu anlamlı günde bizleri sizlerle buluşturan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan ve ekibine ve bizleri kırmayıp gelen siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Düzenlenen etkinlikte Başkan Çalık ve Milli Eğitim Müdürü Ekiz gecenin anısına Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'na çiçek ve teşekkür plaketi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!