Engellilere 5 yıldızlı kutlama

Güncelleme Tarihi:

Engellilere 5 yıldızlı kutlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 15:41

Engellilere 5 yıldızlı kutlama

Haberin Devamı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında engelli çocuklar 5 yıldızlı otelde düzenlenen programda eğlendi. Anıtkabir gezisinden dönen engelliler de Başkan Ramazan Çalık'ı ziyaret etti.

Serik Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Anıtkabir gezisinden dönen engelliler Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı ziyaret etti. Engellilerle sohbet eden Başkan Çalık, pasta keserek, onlara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Çalık, daha sonra çocuklarla 5 yıldızlı otelde düzenlenen programda bir araya geldi. Çocuklar hem gösteri yaptı hem de kendilerine eşlik eden robotlarla birlikte dans etti.

Başkan Ramazan Çalık, "Engelli vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugüne kadar ilçemizde engelleri kaldırmak için ciddi çalışmalar yaptık. Bunun yanında minik yavrularımızın yüzlerinde bir tebessüm, yüreklerinde umut olabilmesi için çeşitli etkinlikler düzenledik. Amacımız halkımızın her zaman iyi ve kötü gününde engellilerin yanında olmak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!