Serik ile Kepez berabere

Güncelleme Tarihi:

Serik ile Kepez berabere
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 12:44

Serik ile Kepez berabere

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, sahasında Kepez Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

BAL 7'nci Grup 8'inci hafta maçında Serik Belediyespor ile Kepez Belediyespor, Serik İsmail Oğan Stadı'nda karşılaştı. Hasan Yüncüoğlu, Ömer Yüzer ve Ahmet Deveci hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti. 65'inci dakikada Kepez Belediyespor penaltı kazandı. Atışı kullanan Niyazi topu ağlara gönderdi: 0-1. 77'nci dakikada İlhami'nin ceza sahası dışından sert şutunda top ağlara gitti: 0-2. Serik Belediyespor 82 ve 84'üncü dakikalarda Mehmet Akif'in golleriyle skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Karşılaşmayı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber, Türkiye Futbol Federasyonu Akdeniz Bölge Sorumlusu Ahmet Köksalan da izledi. Serik Belediyespor 2-0 geriye düşünce taraftarlar, yönetim, futbolcular ve teknik heyete tepki gösterdi. Protestolarını maç sonunda da sürdüren taraftarlar, yönetim ve teknik heyeti istifaya davet etti. Taraftarlar geçen yılki takım kadrosunda yer alan oyuncuların adlarını okuyarak alkışladı.

Serik Belediyesi Spor Müdürü Engin Ak'ın yardımcı antrenör olarak sahaya çıktığı maçtan sonra Teknik Direktör Niyazi Kart ve yardımcısı Ozan Dombaz, futbolcularla vedalaşarak tesislerden ayrıldı. Serik Belediyespor yönetimi yeni teknik direktör arayışına girerken, Aksarayspor'un eski teknik direktörü Fikret Dursuncan ve AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki ile görüşmeye başladı.

Serik Belediyespor bu hafta pazar günü Hisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!