Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Eylem Planı Antalya Turizmi İçin Büyük Fırsatlar Sunacak

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Eylem Planı Antalya Turizmi İçin Büyük Fırsatlar Sunacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 15:57

AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MAHMUT ER, BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NUN AÇIKLADIĞI ÖNCELİKLİ DÖNÜŞÜM PLANLARI ARASINDA YER ALAN SAĞLIK TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ EYLEM PLANI’NIN ANTALYA TURİZMİ İÇİN BÜYÜK FIRSATLAR SUNDUĞU SÖYLEDİ.

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Mahmut Er, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı öncelikli dönüşüm planları arasında yer alan Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Eylem Planı’nın Antalya turizmi için büyük fırsatlar sunduğu söyledi.
Aday adaylığı kapsamında AK Parti Delegeleri ile yapılan tanıtım toplantılarına katılan Mahmut Er, Antalya turizm endüstrisinin çeşitlendirilmesi ve 12 aya yayılması çalışmalarının hükümetin öncelikli dönüşüm planları ile eşgüdüm halinde yürütülmesi durumunda Antalya bölgesinde istihdam ve gelir açısından iyi gelişmeler olacağını belirtti. AK Parti Aday Adayı Mahmut Er, “Hükümetimiz 2014-2018 yıllarını kapsayan dönemde Sağlık Turizmi alanında 100 bin yatak kapasitesi ile 3 milyon sağlık turistine hizmet üreterek 10 milyar lira gelir hedefliyor. Bunun gerçekleşmesi için bütün bakanlıkların koordinasyonu ile teşvikler verilecek, yatırımlar yapılacak. İyi bir çalışma ile bu hedeflerin yüzde 10’nu Antalya olarak gerçekleştirebilsek bölgemizin ekonomisine büyük katkı sağlarız” dedi.
15 yıldır uğraşmakta olduğu uluslararası fuar ve kongre turizmi uzmanlığını bu konuda halkın hizmetine sunmak için aday olduğunu belirten Mahmut Er, “Sağlık turizminde nitelikli, sürekli ve 12 aya yayılan gelir elde etmek mümkün. Bu da Antalya turizminin deniz ve güneşe sıkışmasının önüne geçecektir” dedi. İstanbul, Dubai, Moskova, Kazakistan gibi ülkelerde bir çok fuar düzenleyen Mahmut Er çeşitli sektörlerde yüzbinlerce iş adamını bu fuarlarda buluşturduğunu belirtti.
Sağlık turizmi sahasının Antalya halkına gelirin yanı sıra yeni iş imkanları da getireceğini belirten Mahmut Er, “Antalya’lılar dünyanın farklı ülkelerinden gelecek misafirlere en kaliteli sağlık hizmetini en iyi ortamlarda sunabilir. Dünyanın şifa merkezlerinden biri olabiliriz, herkesin duasını alırız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!