Rusya'da hedef ilk 5

Güncelleme Tarihi:

Rusyada hedef ilk 5
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 14:10

Rusya'da hedef ilk 5

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKAY Travel ve FIT Holidays Genel Müdürü Ethem Okudur, Biblio Globus'un yoğun faaliyetleri sayesinde Rusya pazarında 5'inci büyük olacağını ifade etti.

Biblio Globus ve FIT Holidays organizasyonu ile Antalya'ya gelen 250 Rus acente temsilcisi, 4 gün boyunca Biblio Globus'un 'Mission 2017' etkinliği kapsamında çeşitli faaliyetlerde bulundu. Rus tur operatörünün Antalya bölgesine odaklanması sonucu planlanan etkinlik, Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta gerçekleştirilen gala organizasyonu ile sona erdi. Gecede çeşitli müzik gruplarının ve DJ performansının yanı sıra, bir de ödül töreni yapıldı. Törende, organizasyona katkıda bulunan Calista Luxury Resort ve Regnum Carya Golf & Spa Resort otellerine teşekkür plaketi verilirken, Biblio Globus'un Antalya partneri FIT Holidays ise 'Reliable Partner' plaketinin sahibi oldu.

5'İNCİ BÜYÜK TUR OPERATÖRÜ

Gecede konuşan Akay Travel ve FIT Holidays'in Genel Müdürü Ethem Okudur, "Yaşanan sezon hem Rus hem de Türk halkına özellikle turizm sektöründe birbirimize ne kadar ihtiyacımız olduğunu gösterdi" dedi. İki ülkenin arz-talep dengesi açısından tamamlayıcı unsurları barındırdığına dikkati çeken Okudur, şunları söyledi:

“Başarılı geçen bir ekip çalışmasının ardından 2017 hazırlıklarımızı tamamlıyor, misafir ettiğimiz acenteleri motive ederek ülkelerine geri gönderiyoruz. 2017 sezonunda bağlantılı operatörümüzün artık Rusya pazarı için tabir edilen '4 büyük' tanımlamasının '5 büyük' olarak değiştireceğine kesin gözü bakıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!