Özel öğrencilere özel gezi

Güncelleme Tarihi:

Özel öğrencilere özel gezi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 13:34

 Özel öğrencilere özel gezi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde ÇOGEP projesi kapsamında özel öğrencilere gezi düzenlendi.

Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen ve Kumluca Belediyesi ile çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından desteklenen Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan 'Engel Siz Olmayın Yeter' projesiyle ilçedeki Sarıcasu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 21 öğrenci ve aileleri için Anıtkabir, Nevşehir ve Konya gezisi düzenlendi.

Geziye katılan öğrenciler ilk önce Anıtkabir ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ziyaret etti. Burada Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz tarafından misafir edilen öğrenciler, daha sonra Nevşehir'e geçerek Ürgüp, Göreme ve Avanos'u gezdi.

Son olarak Konya'yı gezen öğrencilerin gezisi 3 gün sürdü. Aileler ve okul idarecilerinin de katıldığı gezi programı süresince gruba Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu görevlileri de eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!