Oyuncu Emir Berke, hayranlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu Emir Berke, hayranlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2020 12:39

Oyuncu Emir Berke, hayranlarıyla buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin düzenlediği Antalya Sömestir Festivali, ünlü konukların katılımıyla devam ediyor. Renkli festivalin 4'üncü gününde çocuk sanatçı Emir Berke Zincidi, minik hayranlarıyla buluştu.

Öğrencilerin yarıyıl tatilini aktif ve verimli geçirebilmesi için Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya Sömestir Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde şovlar, turnuvalar, tiyatro, illüzyon gösterisi ve atölye çalışmaları gibi birçok etkinlikle çocuklara renkli bir tatilin kapılarını aralayan festival, ünlü konukları da minik hayranlarıyla buluşturuyor. Antalya Sömestir Festivali'nin 4'üncü gününde çocuk sanatçı Emir Berke, söyleşi ve imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi.

KENDİSİ KÜÇÜK, HAYRAN KİTLESİ BÜYÜK

Emir Berke, söyleşide 'Sanata nasıl başladınız?', 'Çocuk sanatçı olmak nasıl bir duygu?' gibi birçok soruyu yanıtdı. Kendisi küçük, hayran kitlesi büyük olan oyuncu, söyleşinin ardından sevenleriyle imza gününde tekrar bir araya geldi. Türkiye'nin 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisindeki 'Osman' karakteri ile tanıdığı oyuncu, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Antalya Sömestir Festivali, 4'üncü gününde 'İki Bavul Dolusu Curcuna' adlı çocuk oyunu, Düşler Kukla Tiyatrosu, bilim gösterileriyle de çocuklara eğlence dolu saatler yaşattı. Kepez Belediyesi'nin öğrencilerin yarıyıl tatilini aktif ve verimli geçirebilmesi için düzenlediği Antalya Sömestir Festivali, her gün 11.30 ile 18.00 saatleri arasında çocukları bekliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!