Oto galericilerine modern site yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Oto galericilerine modern site yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 15:48

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Emlak Komisyoncuları, Oto Galeri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret etti.

Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, bölgede hizmet veren esnaf ve sanatkarların bağlı bulunduğu odaları ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaretlerde esnaf ve odaların problemleri üzerinde durduklarını anlatan Tütüncü, bu sorunların çözümü noktasında arayış içinde olduklarını kaydetti.

Galerici Sitesi ile ilgili yeni bir çalışmanın bugün resmen başladığını belirten Başkan Tütüncü, şöyle konuştu:

"Arzumuz ve hedefimiz, Kepez'e güzel ve önemli bir galericiler sitesinin kazandırılmasıdır. Sizlerle burada yapacağımız çalışmalar ve yeni adımlarla en kısa zamanda ve hızlı şekilde Antalya'mızın yıllarca özlemini çektiği, çözüm beklediği ve galerici esnafımızı modern bir ortamda toplamak için gereken adımları atacağız. Büyükşehir Belediyemizin destekleri çok önemli. Büyükşehir'in destekleri olmadığı sürece böyle bir çalışmanın yapılabilmesi pek de mümkün gözükmüyor. Büyükşehir Belediyemizin bu noktada bizim çalışmalarımıza destek veriyor olması da çok büyük bir mutluluk vesilesidir."

Haberin Devamı

Antalya Emlak Komisyoncuları, Oto Galeri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam da yapılacak Galericiler Sitesi için Tütüncü'ye teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!