Opera Okulda

Güncelleme Tarihi:

Opera Okulda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 15:28

Opera Okulda

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), her sezon gerçekleştirdiği 'Opera Okulda' eğitim etkinliğini bu sezon ilk kez Konyaaltı ilçesindeki özel bir okulda yaptı.

Antalya DOB, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm ilköğretim okullarının 4+4 sınıf gruplarına dahil olan her yaş için hazırlanan Opera Okulda Sosyal Sorumluluk Projesini klasik müzik, enstrümanlar, insan sesleri ile birlikte opera ve bale sanatlarında kullanılan materyalleri çocuklara yönelik ilgi çekici, eğlendirici, eğitici ve etkileşimli bir sunumla sezon boyunca okullara taşıyacak. Bu kapsamda Antalya DOB, 'Opera Okulda' eğitim etkinliğini bu sezon ilk kez Konyaaltı ilçesindeki özel bir okulda yaptı.

Antalya DOB, sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiği 'Opera Okulda' eğitim etkinliğiyle, çocukların sosyal ve iletişim becerilerinin müzikal açıdan etkileşimli bir şekilde geliştirilmesini hedefliyor. Projeyle aynı zamanda çocukların yaşamları boyunca keyif alarak ilgilenebilecekleri müzik, opera ve bale ile bu sanatlarla ilişkili (tiyatro, edebiyat, resim, mimari, tasarım vb.) sanat dallarını kişisel becerilerini ve kendilerini doğru ifade edebilme becerilerini geliştirmesi amaçlanıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!