Öğrencilerden kitap bağışı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden kitap bağışı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 15:03

Öğrencilerden kitap bağışı

Haberin Devamı

 

SERİK, (DHA) - SERİK Atatürk Anadolu Lisesi'nin geleneksel hale getirdiği kitap bağışının bu yıl 5'incisi Yanköy İlk ve Ortaokulu'na yapıldı.

Serik Anadolu Lisesi'nin başlattığı kitap bağış kampanyasının bu yıl 5'incisi düzenlendi. Toplanan 550 kitap ve muhtelif kırtasiye malzemeleri Yanköy İlk ve Ortaokulu'na bağışlandı. Yanköy'e giden 15 kişilik öğrenci grubu kitap bağış malzemeleri teslim etti.

Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Deniz Pişkin, "İlk sene yaptığımız kitap bağışında öğrencilerimizin heyecanını ve isteğini fark ettik. Kitap bağışına giden öğrencilerin ertesi sene yapılacak kampanyaya daha da coşkulu katıldığını gördük ve kendi aralarında anlaşıp kırtasiye malzemeleri aldıklarını fark ettik. Küçük öğrencilerimizin gözlerindeki tebessümle taçlandırılan bu bağışın amacına tam olarak ulaştığını hissettik ve gittiğimiz okullarda sevgiyle karşılandık. Böylece bir gelenek oluştu" dedi.

Bundan sonraki süreçte bu geleneği daha da coşkulu şekilde devam ettirmek istediklerini aktaran Pişkin, "Köy okullarının ihtiyaçlarını karşılarken öğrencilerimiz de paylaşmanın güzelliğini, yardımseverliğin önemini yaşayarak öğreniyor. Emeği geçen her öğrencime candan teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!