Muratpaşa Yaşlıevine Almanlardan Tam Not

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa Yaşlıevine Almanlardan Tam Not
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2015 10:48

muratpaşa belediyesi yaşlı evi'nde alman akademisyenler incelemelerde bulundu

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi’nde Alman akademisyenler incelemelerde bulundu.
Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde 60 yaş ve üstü vatandaşlar için Falez 2 Park’ta hizmetini sürdüren yaşlı evi, Almanya’nın Evangelische Fachhochschule Rheinland-Westfalen-Lippe University of Applied Sciences üniversitesinin akademisyenlerini ağırladı.
REKTÖR VE EKİBİNE BİLGİ VERİLDİ
Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun davetlisi olarak Antalya’ya gelen Alman akademisyenler, Rektör Prof. Dr. Gerhard Schafer, Prof. Dr. Sabine Kühnert, Karen Bossow ve Dr. İsmet Yenmez, Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi’ni ziyaret ederek bilgi aldı. Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, Alman akademisyenlere, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
STAJYER GÖNDERECEKLER
Alman akademisyenler, Almanya’daki benzer tesislerin, maddi durumu iyi olan üst gelir grubuna hitap ettiğini söyledi. Alman akademisyenler, Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi’ne stajer öğrenci göndermek istediklerini belirtti. Yaşlı Evi sayısını üçe çıkardıklarını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Cephaneci, belediye çalışmaları hakkında da bilgi aktardı.
BİN 600 ÜYEMİZ VAR
Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Cephaneci, “Yaşlı Evimizin şu an bin 600 üyesi var. Toplumumuzun her kesimi için hizmet üretiyoruz. Muratpaşa’da üç yaşlı evimiz var. Sadece yaşlılara değil, engelliler için Engelsiz Kafe Spor ve Yaşam alanımız mevcut. Yaşlılarımız için Huzurevimiz hizmet vermektedir. Yaşlı ve engellilerimiz için 7/24 evde bakım hizmeti vermekteyiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!