Muratpaşa söyleşileri Sunay Akın'la başladı

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa söyleşileri Sunay Akınla başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2016 13:19

Muratpaşa söyleşileri Sunay Akın'la başladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, yaz tatilinin ardından her ay kültür - sanat ve düşün hayatının önemli bir ismini ağırladığı 'Muratpaşa Söyleşileri'ne Sunay Akın'la yeniden başladı.

Muratpaşa Kültür Salonu'nda gerçekleşen Sunay Akın söyleşisi için koltuklar saatler öncesinden doldu. Muratpaşa'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akın, hikayelerine bir nikah memuruyla başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde 5 yıl boyunca ders verdiğini hatırlatan Akın, bir öğrencisinin babasına ilişkin şunları anlattı:

"Müjdat Gezen'de çok yetenekli bir öğrenciyi okutmuştum. Çok iyi bir kalem, iyi bir yazar. İlk derste soruyorum, 'Annen-baban ne iş yapar? 'Hocam, annem ev hanımı, babam nikah memuru. Ben hayata bir daha gelsem nikah memuru olacağım. Çalışma masasına baksana, herkes mutlu. Hiç kötülük yok ne güzel. 'Baban işinden memnun mu?' dedim. 'Hocam, babam işini hiç severek yapmadı' dedi. 'Babam memur olduğunda ilk nikahında sevdiği kızı evlendirmiş' dedi. Ben de dedim ki 'O da bir nevi iş kazası."

Sunay Akın'a günün anısına plaket takdim eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Düşünmek istiyoruz, pozitif düşünmek istiyoruz. Yaşamak istiyoruz, pozitif yaşamak istiyoruz. Ne varsa en iyisini ortaya koymak, barış ve kardeşliğimizi geliştirmek istiyor, ufkumuzu genişletmek istiyoruz" sözleriyle başladığı konuşmasında Sunay Akın'a teşekkürlerini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!