Muratpaşa’dan Cumhuriyet, Demokrasi, Sevgi Buluşması

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa’dan Cumhuriyet, Demokrasi, Sevgi Buluşması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 14:52

muratpaşa belediyesi, 29 ekim cumhuriyet bayramında fener alayı düzenliyor

Muratpaşa Belediyesi, Cumhuriyetin 92. yılını, Konyaaltı Varyant’tan başlayacak fener alayı, ardından da Cumhuriyet Meydanı’nda İlke Türkdoğan-Tayfun Talipoğlu şiir,türkü dinletisi ve Volkan Konak konseri ile kutlayacak.
Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, Cumhuriyet, Demokrasi, Sevgi Buluşması sloganı ile kutlayacak. Muratpaşa Belediyesi, Cumhuriyetin 92. yılının, coşkuyla kutlanması için Cumhuriyet için Antalya Elele Platformu’nun desteği ile özel program hazırladı.
FENER ALAYI
29 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de, Konyaaltı Varyant’ta fener alayı ile başlayacak kutlamada, vatandaşlar, Türk Bayrakları ve meşalelerle Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecek.
VOLKAN KONAK KONSERİ
Türk Halk Müziği sanatçısı İlke Türkdoğan ve gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun, ‘Cumhuriyet ve sevdaya dair şiirler-türküler’ dinletisi ile başlayacak olan Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalar, Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Volkan Konak konseri ile sürecek.
BAŞKAN UYSAL’DAN DAVET
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “İçinde bulunduğumuz coğrafyada yaşananlarını dikkate aldığımızda önemini bir kez daha olarak anladığımız, Cumhuriyetimizin 92. yılını coşkuyla, Antalya’da yaşayan tüm komşularımızla birlikte kutlamak istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!