Muratpaşa Belediyesi'nde Avrupa maçı hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa Belediyesinde Avrupa maçı hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 15:08

- Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: "Antalya'yı Avrupa'da temsil eden tek takım olarak, turu geçmek için elimizden geleni yapacağız"

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyesi, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası üçüncü tur maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kupada Yeni Mahalle Belediyesi ile beraber Türkiye'yi temsil eden iki takımdan biri olan Muratpaşa Belediyesi, hazırlıklarını Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda günde çift antrenmanla devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yılın lig şampiyonu olmalarından ötürü Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'na üçüncü turdan katıldıklarını söyledi.

Ünsal, Belçika'nın Femine Vaise takımıyla 3. turda eşleştiklerini anımsatarak, "Rakip takımla yaptığımız görüşmeler sonucunda, deplasmanda yapacağımız maçın da Antalya'da oynanması kararı alındı. Buna göre, 22 Kasım Cumartesi ve 23 Kasım Pazar günlerinde, rakibimizle sahamızda karşılaşacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Hazırlıkların sorunsuz bir şekilde sürdüğünü, takımda cezalı ve sakat oyuncusunun bulunmadığını dile getiren Ünsal, karşılaşmaların çok önemli olduğunu belirtti.

Ünsal, bu turu geçmeleri halinde Avrupa'da son 8 takım arasına gireceklerinin altını çizerek, "Bu tip Avrupa maçlarında sahadaki atmosfer çok önemlidir. Bu nedenle tüm Antalya'yı arkamızda görmek istiyoruz. Antalya'yı Avrupa'da temsil eden tek takım olarak, turu geçmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşmalar, 22 Kasım'da saat 18.00'de, 23 Kasım'da ise saat 14.00'te oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!