Moda ve eğlence bir arada

Güncelleme Tarihi:

Moda ve eğlence bir arada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 10:23

Moda ve eğlence bir arada

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 10 Haziran'da The Land of Legends Theme Park'ta Paris Hilton'un katılacağı defileyle açılacak olan Dosso Dossi Fashion Show'da moda ve eğlencenin kalbi atacak.

Paris Hilton'a, Türk mankenler Çağla Şıkel, Deniz Akkaya, Demet Şener, Jennifer Şebnem Schaefer ve Özge Ulusoy gibi ünlü mankenlerin yer alacağı 60 kişilik manken kadrosu eşlik edecek. After partilerde ise ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Emin sahneye çıkacak.

Rusya başta olmak üzere farklı ülkelerden 4 binin üzerinde katılımcının beklendiği organizasyonda, Rus şarkıcı Leonid Agutin ve Anuelk Varum da sahneye çıkacak. 7-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi'de, gündüz modanın gece ise eğlencenin nabzı tutulacak.

Organizasyonun her ayrıntısı ile ilgilenen Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, davetlilerin sürprizlere hazırlıklı olmasını istedi. Yurt dışı ve yurt içinde düzenlenen fuarlarla Dosso Dossi'yi dünya markası haline getirdiklerini anlatan Eraslan, "Dosso Dossi'nin doğduğu yer Antalya. Buradaki organizasyonlarımız bizim için çok önemli. Tüm ekibimle birlikte her ayrıntıyı göz önünde bulundurarak 10 Haziran akşamına hazırlanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!