Minikler sonbahar partisinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Minikler sonbahar partisinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 11:33

Minikler sonbahar partisinde buluştu

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ÖZEL Adile Teyze Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü, öğretmen ve öğrencileri 'Sonbahar' partisinde bir araya geldi.

Adile Yellice ile eşi Muharrem Yellice tarafından1995 yılında kurulan Özel Adile Teyze Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasını sonbahar partisiyle kutladı. Etkinliğin ev sahipliğini yuva müdürü Duygu Yeter yaptı. Müdür Yardımcısı Fulya Özdemir, Muhasebe ve Finans Sorumlusu Ali Kemal Önay, Club Sorumlusu Hatice İnci Alıcı da partide yerini aldı. Öğretmenler partiye özel beyaz ve krem renkli elbise giyerken, öğrenciler ise anneleri tarafından özenle hazırlandı.

Müzik eşliğinde eğlenen, kutlama pastası kesen yönetici, öğretmen ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Çocuklar ağaç yapraklarıyla oyunlar oynadı, ellerindeki balonları uçurarak eğlendi. Bu tür etkinliklerin öğretmenleri ve öğrencileri motive ettiğini belirten Özel Adile Teyze Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü Müdürü Duygu Yeter, "Eğitim öğretim yılı süresince farklı eğlence ve aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz. Çocuklarımız da bizlerle birlikte eğleniyor, güzel zaman geçiriyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!