Minderin aslanı Avrupa'da destan yazdı

Güncelleme Tarihi:

Minderin aslanı Avrupada destan yazdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 13:45

Minderin aslanı Avrupa'da destan yazdı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - U14-U15 Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stilde Avrupa ikincisi olan Furkan Şimşek, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, AGSİM güreş antrenörü İlkay Kaya, Korkuteli Güreş Eğitim Merkezi antrenörü Ramazan Böcü, İlkay Kaya Güreş Spor Kulübü antrenörü Emin Kaya ve Kepez Belediye Spor Kulübü antrenörü Meral Kaya hazır bulundu. İlkay Kaya, Kepez Gençlik Spor Kulübü sporcusu Furkan Şimşek'in Sırbistan'ın Belgrad şehrinde düzenlenen U14-U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ilk turda Azerbaycan, ikinci turda Romanya, üçüncü turda Gürcistan, yarı finalde Ukraynalı rakibini hiç puan vermeden sayı tuşu ederek finale çıktığını, final mücadelesinde Rus rakibine yenilerek 85 kg grekoromen stilde Avrupa ikincisi olduğunu söyledi. Kaya, 2016 TEOG sınavı birincisi olan Furkan Şimşek'in başarılı örnek bir sporcu olduğunu belirtti.

Güreş tarihinde Türkiye'nin önemli bir yere sahip olduğunu belirten Burhanettin Hacıcaferoğlu ise U14-U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ülkemizi ve Antalya'yı başarıyla temsil eden sporcu ve antrenörleri tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!