MHP’li Günal, “MHP Kadro Olarak Göreve Hazır”

Güncelleme Tarihi:

MHP’li Günal, “MHP Kadro Olarak Göreve Hazır”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 15:34

MHP Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, Antalya’nın Alanya ilçesinde STK başkan ve temsilcileri ile bir araya geldi.
Alanya STK başkan ve temsilcilerine MHP seçim beyannamesi hakkında bilgi veren MHP Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, son 13 yılda toplumsal, ekonomik, hukuksal anlamda büyük tahribat yaşandığını belirterek, toplumsal onarımın yapılarak huzurlu geleceğin sağlanabileceğini söyledi. Günal, turizm çerçeve kanunun çıkarılacağını, çiftçiye mazotun 1,75 TL olacağını, net asgari ücretin 1400 TL olacağını, emeklilere yılda iki defa olmak üzere toplam 2.800 TL emekli destek ödeneği verileceğini kaydetti.
“MHP KADRO OLARAK GÖREVE HAZIR”
Konuşmasında, “12.5 yıllık reklam arası 7 Haziran’da sona erecek” diyen Günal, MHP’nin kadro olarak göreve hazır olduğunu, iktidara gelince neler yapacaklarını şimdiden adım adım planladıklarını ve halkın desteği ile tek başına iktidara geldiklerinde hangi önlemleri alacaklarını şimdiden hazırladıklarını söyledi.
“GÜNAL HEM ARAZİ HEM MUTFAK ADAMIDIR”
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin söz alarak, Mehmet Günal’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Şahin, “Sayın Günal hem arazi hem mutfak adamıdır” dedi.
Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ise Büyükşehir Yasası’nın Alanya’ya büyük zararının olduğunu, bu yasanın 8 Haziran’dan sonra oluşacak olan hükümet tarafından değiştirilmesi ya da tamamen kaldırılması gerektiğini söyledi.
Diğer oda başkanları da söz alarak odalarının ve üyelerinin sorunlarını dile getirdiler. ALTİD ve TÜRSAB temsilcileri de turizm sektörü ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini ilettiler.
“SORUNLAR HIZLA ÇÖZÜLECEK”
Oda başkanlarının konuşmalarından sonra tekrar söz alan Günal, sorunların çok olduğunu ve 12.5 yıllık tahribatın giderilmesi için MHP’nin iktidara gelmesi gerektiğini söyledi. MHP’nin seçim beyannamesinde sorunların ve çözüm önerilerinin hazır olduğunu kaydeden Günal, çocukluğundan bu yana esnaf, turizm ve çiftçiyle birlikte olduğunu, bu sektörlerde çalıştığını ve sorunları bildiğini ifade ederek, 7 Haziran’dan itibaren yeni hükümet olarak sorunları hızla çözeceklerini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!