MHP’li Adaylar Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

MHP’li Adaylar Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2015 12:26

MHP ANTALYA İL BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA BASKAK, ELMALI İLÇE BAŞKANI AHMET AYDIN VE PARTİ YÖNETİCİLERİNİN KATILDIĞI SEÇİM ÇALIŞMASINDA ELMALI’DA HELVACILAR ÇARŞISI VE ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Alperen Erol, seçim çalışmalarını Elmalı ilçesinde sürdürdü.
MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Baskak, Elmalı İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve parti yöneticilerinin katıldığı seçim çalışmasında Elmalı’da Helvacılar Çarşısı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Seçim çalışması kapsamında Türk Eğitim Sen Elmalı Temsilciğinde eğitimcilerle yapılan görüşmenin ardından Akçay, İslamlar ve Yuva mahallelerinde vatandaşlarla toplantı yapıldı.
MHP Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, 8 Haziran’dan itibaren Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını ifade ederek, “MHP’nin tek başına iktidarında büyük Türkiye hedefine ilerleyeceğiz. Esnaf kurtuluşa MHP ile kavuşacak” diye konuştu. Esnafın kredi ile dahi ayakta durmakta zorlandığını kaydeden Akıllı, “Üreten ekonomi programıyla 8 Haziran’dan itibaren esnafa çok büyük kolaylıklar sağlayacağız. Esnafı yeniden ülkenin dinamik ekonomik sınıfı haline getireceğiz” dedi.
Akıllı, ekonomide rekabet sağlanarak tekelci oluşumların önlenmesi, gelir dağılımındaki dengesizliklerin giderilmesi, yeni girişimcilerin ekonomiye kazandırılması, sosyal barışın korunması, bölgeler arası dengesizliklerin giderilmesi ve yerel potansiyelin harekete geçirilmesi amacıyla esnaf ve sanatkarların faaliyetlerini sürekli ve artan oranda destekleyeceklerini söyledi.
MHP Antalya Milletvekili adayı Alperen Erol da tarım sektöründe çiftçilere yönelik düzenleme ve desteklemelerle tarım sektörü rekabet gücü yüksek bir yapıya kavuşturulacağını dile getirdi. Büyükşehir Yasası’nın MHP iktidarında kaldırılarak belde ve köylerin tekrar kurulacağını dile getiren Erol, her köye bir tarım danışmanı atayacaklarını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!