Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 16:07

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde mezuniyet sevinci

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Mesude -Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde mezun öğrenciler için tören düzenlendi.

Okul bahçesindeki tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mesude -Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Çakmak, törende yaptığı konuşmada eğitimin doğru ve zamanında yapılması gerektiğini vurgulayarak, mesleki eğitimin bu açıdan çok önemli olduğunu söyledi.

Öğrencilerinden ayrılmanın burukluğunu yaşadıklarını ifade eden Çakmak, "Sizleri ileriki yıllarda çok iyi yerlerde göreceğimiz için mutluyuz" dedi.

Okulu yaptıran hayırsever Erol Memioğlu ise, mezun olan tüm öğrencilere üniversite ve iş hayatında başarılar diledi. Konuşmaların ardından eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldı.

Emekli olan öğretmenler Abdurrahman Tayhan ve Mehmet Karıkaya'ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz'ün plaket vermesinin ardında tören, Teknik ve Endüstri Meslek lisesindeki üç bölümden birincilikle mezun olan öğrencilere de ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Bölüm birincileri Muhammet Kayıkçı, Halil Özcan ve Muhammet Enes Arbek yaş kütüğüne dönem plaketi çaktı. Okulda düzenlenen bölümler arası voleybol müsabakasında dereceye girenlerin de ödüllendirildiği gecede, halk oyunları ekibi gösteri sundu. Ödül töreninin ardından mezun olan 150 öğrenciye mezuniyet belgeleri verildi.

FOTOĞRAFLI

 

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!