Melekler Isparta’da Destek Bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Melekler Isparta’da Destek Bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 09:55

AVRUPA HENTBOL FEDERASYONU (EHF) KUPASI’NDA DANİMARKA EKİBİ TEAM TVİS HOLSTEBRO’YLA CUMARTESİ GÜNÜ YARI FİNAL İLK MAÇINA ÇIKACAK OLAN MURATPAŞA BELEDİYESPOR, SPORSEVERLERİ TRİBÜNLERE DAVET ETTİ.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda Danimarka ekibi Team Tvis Holstebro’yla cumartesi günü yarı final ilk maçına çıkacak olan Muratpaşa Belediyespor, sporseverleri tribünlere davet etti.
Türkiye’de bir ilke imza atarak Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda yarı finale yükselen Muratpaşa Belediyespor, cumartesi günü Danimarka ekibi Team Tvis Holstebro’yla Isparta’da oynayacağı karşılaşmada sporseverlerden tribün desteği bekliyor. Isparta’da kampa giren Paşa’nın melekleri, sporseverlerin desteğiyle rakibine karşı iç saha avantajını kullanmak istiyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Salonu’nda saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmada Muratpaşa Belediyespor, rakibini mutlak mağlup etmeyi hedefliyor.
Muratpaşa Belediyesi, Isparta’da oynanacak olan tarihi karşılaşmaya Antalya’dan servisler kaldıracak. Sporseverler Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 10.00’da kalkacak olan servislerle Isparta’ya götürülecekler. Muratpaşa Belediyesi Isparta’lı vatandaşların da SDÜ Spor Salonu’na rahat bir şekilde ulaşmaları için servisler kaldıracak. Isparta Belediye Hizmet Binası önünden SDÜ Spor Salonu’na sporseverler servislerle götürülecekler. Antalya’dan ve Isparta’dan karşılaşmayı izlemeye gelecek olan sporseverlerin SDÜ Spor Salonu’nu tıklım tıklım doldurmaları bekleniyor.
Muratpaşa Belediyespyor Antrenörü Birol Ünsal, sporseverlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Öncelikle Antalya Muratpaşa Belediyesi olarak hentbolde yarı finale kalmanın mutluluğu içerisindeyiz. EHF Kupası’nda yarı finale kalmamız ülkemiz için bir ilkti. Danimarka ekibini eleyerek finale de kalmamız ilk olabilir. Antalya,Isparta ve Burdur’dan sporseverleri takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Sporseverlerin desteğiyle Türkiye’ye yeni bir zafer yaşatmak istiyoruz Sporseverlerin tribünleri tıklım tıklım doldurmalarını bekliyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!