'Medya Ödülleri' sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Medya Ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 11:47

'Medya Ödülleri' sahiplerini buldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen 'Yılın Medya Ödülleri' sahiplerini buldu.

Batı Akdeniz Bölgesi'nde aktif olarak çalışan 35 medya mensubunun 53 eserle katıldığı yarışmada, eseler, 'yazılı basın', 'görsel medya', 'işitsel medya' ve 'internet haberciliği' olmak üzere dört dalda değerlendirmeye alındı. Yarışmada, bu yıl da iletişim ve medya alanlarında başarılı çalışmalar yapan genç iletişimcilerin eserleri de 'Genç İletişimci Ödülü' olarak değerlendirmeye alındı.

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, Batı Akdeniz Bölgesinin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunan özgün, bağımsız ve dürüst gazetecilik ilkelerine uygun eserler için verdikleri ödülle, yerel medyaya destek verdiklerini söyledi. Yarışmaya, 35 medya mensubunu 53 eserle katıldığını dile getiren Erdoğan, “Antalya ve ilçelerinde görev yapan medya mensuplarının 01 Kasım 2015 ile 01 Kasım 2016 tarihleri arasında yayımlanmış eserleri, Yazılı Basın dalında; haber, inceleme-araştırma, röportaj ve makale.

Görsel Medya dalında; tv programı - haber veya röportaj, İşitsel Medya dalında; radyo programı - haber,

İnternet Haberciliği dalında; haber veya röportaj olmak üzere 4 dalda değerlendirildi" dedi.



27 Aralık 2016 tarihinde toplanan Seçici Kurulun, şartnamede belirlenmiş ölçütler çerçevesinde yaptığı değerlendirme sonucunda;

Hürriyet Gazetesi'nden Ceren Deniz'in 'Şeffaflık İstiyoruz' başlıklı çalışması yazılı basın- haber dalında birincilik ödülüne, My Dergi'den Hakkı Sargın'ın 'GDO Devi Antalya'ya Üs Kurdu' başlıklı çalışması yazılı basın- inceleme-araştırma' dalında birincilik ödülüne; Antalya Life Dergisi'nden Mesut Yaramış'ın 'İçimizden Biri' başlıklı röportajı 'yazılı basın- röportaj' dalında birincilik ödülüne; Antalya'da Ticaret ve Siyaset Gazetesi'nden Ömer Faruk Güder'in 'Antalya'nın İtibarı Var Mı?' başlıklı yazısı 'yazılı basın- makale' dalında birincilik ödülüne; Kanal V Televizyonu'ndan Pelin Gel Ağan'ın 'Tarımın Başkentinden' adlı TV programı, 'Görsel Medya, TV Programı' dalında birincilik ödülüne; Antalya Radyo BOX Radyosu'ndan Nihat Toklu ve Ali Orhan'ın sunduğu 'Antalya Gündem' adlı radyo programı 'İşitsel Medya, Radyo Programı' dalında birincilik ödülüne; www.mygazete.com internet sitesinden Ferhan Bozkaya'nın 'Likya Yolu Elden Gidiyor Mu?' adlı röportaj çalışması 'internet haberciliği- röportaj' dalında birincilik ödülüne değer görüldü.

Genç iletişimcileri özendirmek amacıyla bu yıl dördüncü kez verilen 'Genç İletişimci Ödülü'ne', Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Ufuk Kakpaln'ın 'Bir Cumhurbaşkanı'nın Bilinmeyen Vasiyeti' başlıklı röportaj çalışması değer görüldü.

Ödüller, 14 Ocak 2017 Cumartesi günü Delphin Imperial Hotel'de yapılacak ANSİAD'ın 27'nci Kuruluş Yıldönümü Balosu'nda verilecek.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!